PANAVIA SA Cement Universal | Επιστημονικές Πληροφορίες

Επιστημονικές πληροφορίες
Είναι ασφαλής η χρήση της κονίας ενός συστατικού PANAVIA™ SA Universal για σχεδόν όλες τις έμμεσες αποκαταστάσεις σας;   

Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσα συστατικά χρειάζονται πραγματικά για να συγκολλήσετε με ασφάλεια τις αποκαταστάσεις πυριτικού κεραμικού, ζιρκονίου ή ρητίνης; Με την PANAVIA™ SA Cement Universal, ένα μόνο συστατικό είναι συνήθως αρκετό. Περιέχοντας έναν παράγοντα σύζευξης σιλανίου– το μονομερές LCSi – και το αρχικό μονομερές MDP, το αυτό συγκολλουμενη διπλού πολυμερισμού κονία προσκολλάται στη δομή των δοντιών και σε διάφορα υλικά αποκατάστασης, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών κεραμικών με βάση το διοξείδιο του πυριτίου χωρίς την ανάγκη ξεχωριστού primer.

Για όσους αναρωτιούνται πώς λειτουργεί και αν λειτουργεί πραγματικά τόσο καλά όσο επιθυμούν, η Kuraray Noritake Dental Inc. δημιούργησε ένα επιστημονικό φυλλάδιο. Περιέχει σε βάθος πληροφορίες σχετικά με τους παράγοντες χημικής πρόσφυσης που περιέχονται στο PANAVIA™ SA Universal και τις χαρακτηριστικές του ιδιότητες. Το κύριο μέρος, ωστόσο, επικεντρώνεται στα αποτελέσματα επιστημονικών μελετών – οι περισσότερες από τις οποίες έχουν διεξαχθεί σε εξωτερικά εργαστήρια. Με τη βοήθεια τεχνητής γήρανσης, διαφορετικών συσκευών δοκιμής και διαφόρων πειραματικών ρυθμίσεων, οι ερευνητές έλεγξαν διεξοδικά το τσιμέντο ρητίνης. Τα αποτελέσματα της μελέτης ρίχνουν φως στη συμπεριφορά του υλικού όταν χρησιμοποιείται στο πλαίσιο της συγκόλλησης με διαφορετικά υλικά αποκατάστασης και διαφορετικούς τύπους δομής δοντιών.

Συνολικά, τα δεδομένα που συλλέγονται επιτρέπουν την ακριβή πρόβλεψη της κλινικής συμπεριφοράς της PANAVIA™ SA Cement Universal. Αυτή η αποτίμηση έχει ήδη επιβεβαιωθεί από την κλινική εμπειρία οδοντιάτρων παγκοσμίως. Επιπλέον, τα αποτελέσματα μιας πρώτης κλινικής μελέτης, η οποία βρίσκεται επίσης σε αυτή τη συλλογή, αποτελούν απόδειξη της εξαιρετικής απόδοσής της.   

Κατεβάστε το φυλλάδιο για να μάθετε περισσότερα ...